www.janneisselin.dk er ejet af Janne Isselin, CVR-nr. 21991201.

På denne side finder du information om cookies og persondatapolitik.

Om indsamling af data

For at kunne give dig den bedste oplevelse, når du besøger janneisselin.dk indsamles data. Personlige oplysninger gemmes ikke, og alle data er anonymiserede.

Dine data bruges til

  • Teknisk optimering af hjemmesiden
  • Trafikmåling
  • Adfærdsbaseret målrettet annoncering
  • Cookies anvendt på janneisselin.dk
  • Google Analytics
  • Facebook

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker tekst, som gemmes i din browser, når du besøger en hjemmeside. Der gemmes ingen personlige oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Data er anonymiserede, så jeg ikke kan se, at det specifikt er dig, som har besøgt hjemmesiden, men kun at der har været nogen på besøg på hjemmesiden.

Hjemmesiden bliver hurtigere for dig som besøgende, samtidig med at jeg ved, hvornår der er trafik på hjemmesiden. På den måde kan jeg tilpasse indholdet på hjemmesiden og lave bedre markedsføring, som målrettes specifikt til de mennesker, som besøger janneisselin.dk

Slet dine cookies

Hvis du ønsker at slette dine cookies, kan du gøre dette på http://minecookies.org/cookiehandtering/

Persondatapolitik

Fortrolighed

Janne Isselin behandler alle informationer, oplysninger og alt materiale fortroligt. Lige som de bliver opbevaret i henhold til Persondatalovgivningen.

Informationer afgivet af enkeltpersoner under behandlinger forbliver fortrolige mellem personen selv og Janne Isselin.

Behandling af personoplysninger

Hvis du har givet samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Oplysninger, der er afgivet i forbindelse med gennemførslen af en behandling hos Janne Isselin opbevares i en relevant periode efter afslutningen af forløbet, dog max. 48 måneder. Oplysninger, der er skrevet manuelt, bliver makuleret. Oplysninger, der er opbevaret elektronisk, bliver slettet.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at sende en mail på kontakt@janneisslin.dk

Datasikkerhed

Dine personoplysninger bliver altid behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.