Trænger du til et energiboost ?

Nøglen til at få mere energi og overskud i din hverdag – ligger i underbevidstheden.

Savner du overskud i din hverdag, og kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående udsagn, så kan jeg hjælpe dig

Jeg har specialiseret mig i sammenhængene mellem vores hjerne og krop. Hvorfor vores krop og tanker kommer i ubalancer, og hvad der er årsagerne til det. Når vi føler os drænet for energi, og når trætheden overskygger alt det gode i livet.

De hændelser, vi oplever og har oplevet, og alle vores tanker, bliver påvirket ikke kun i hjernen men også i vores krop.

Det er derfor, at vi ind imellem rammes af fx larmende træthed, galoperende hjerte eller svedige hænder m.m. Lige så snart kroppen reagerer anderledes, end den plejer, skal vi tage det, som at kroppen er i færd med at fortælle os noget.

At spotte årsagen til ubalancer i krop og tænkemåde er jeg rigtig god til. Gennem hypnose og terapi hjælper dig til at navigere i det, der dræner dig for energi – for at skabe balance, overskud, glæde og bringe din indre power tilbage i din hverdag.

Få dit liv tilbage via hypnose & terapi på celleplan

Er du i tvivl, om du har en depression?

Hvis du er så træt og modløs, at du knapt kan holde dig oprejst, kan det også skyldes, at du i virkeligheden har en depression eller er tæt på at udvikle en.

Uanset hvad er det vigtigt, at du hurtigst muligt kommer i behandling, for du skal ikke gå rundt med en depression. Slet ikke, når jeg kan hjælpe dig med at komme ud på den anden side igen. Hvor dit liv igen er dejligt at leve, og du har fået dit smil og gode humør tilbage.

Hvad sker der, når du har en depression?

En af årsagerne til en depression er, at din krop husker, også selvom dit hoved har lavet en aftale med dig om, at du har glemt.

Du kan uden at vide det gå rundt med mange uforløste chok, og dermed oparbejder din psyke og krop en helbredsmæssig tilstand – en depression – som forhindrer dig i at leve dit liv fuldt ud.

Allerede når de første symptomer på depression indtræffer, bliver du altså lammet i dit liv, fordi din krop i lang tid har fundet sig i meget mere, end den kan klare.

Hvad ville det betyde for dig at komme tilbage til dit liv?

Hvor mange måneder eller år orker du at vente på, at din depression fortager sig? Mens du prøver dig frem med hjælp af medicin og tilhørende bivirkninger eller uden medicin?

 

Du kan have stor gavn af behandling, hvis du:

  • Lever med din depression i tavshed og føler dig ikke forstået. Og du forstår faktisk heller ikke selv din situation.
  • Kender sætningen: “Er livet bare….. det her ?”
  • Har erkendt, at du har brug for hjælp til at arbejde med det sorte frø, der har forgiftet din psyke. Du harlæst bøgerne, været ved læge, psykolog eller terapeuter og spist piller – uden at komme af med følelsen af at have mistet dig selv.
  • Vil have dit sande jeg tilbage, dit selvværd og smil på læben igen.

%

Fortrolighed

Forvandling

%

Fokus

Via hypnose arbejder jeg med din underbevidsthed, hvor jeg udskifter dine ubevidste chok, traumer, dårlige oplevelser og begrænsende overbevisninger med overskud og glæde.

Du får masser af indsigter og forståelse for, hvorfor netop du er ramt af en depression. Og du får nogle vigtige redskaber, du efterfølgende kan arbejde med. Det betyder, at du kan undgå at havne med en depression igen, fordi du har lært at spotte symptomerne, så du kan tage hånd om dem, inden de udvikler sig.

Jeg er med dig hele vejen med fuld støtte og opbakning, indtil du er tilbage på dit spor. Det vigtige er, at du selv ønsker at gå vejen.

Vil du gerne vide mere om min professionelle baggrund, kan du læse mere om mig ved at klikke på knappen nedenfor.

Spar penge med et klippekort

Når jeg arbejder med dig, er det vigtigt, at vi har tid til at komme helt til bunds med det, der begrænser dig i at leve det liv, du ønsker. Og det kan vi ikke klare på en enkelt time.

Derfor kan du med fordel vælge et klippekort hos mig. Det gør, at du både sparer penge, men også at du kan komme igen flere gange og mærke den forvandling, der sker med dig fra gang til gang.

Læs mere om mit klippekort her, hvor du også kan booke din første afklarende samtale gratis.

 

Har du råd til at lade være?

Livet er summen af alle dine valg. Vælg dig selv til i dag.
Ring på telefon 20 97 48 04 og lad os tage en kort, afklarende samtale om, hvor du er.
Du binder dig ikke til noget ved at kontakte mig.