Negative tanker avler ”POWER Negativitet”

 

Lige tiltrækker lige …

Du har måske allerede hørt sætningen flere gange. ”Lige tiltrækker lige”. Men hvad er betydningen af det egentlig ?

Sætningen gælder i alle sammenhænge, og her får du indsigten i, hvordan negative tanker smitter og producerer ”power negativitet”.

 

Dine tanker kan måles i frekvenser og bølger.

Målingerne for tanker på et menneske pr. dag, er mellem 60.000 og 90.000 tanker. Der er ligeledes lavet målinger for, hvordan vores tanker skaber reaktioner ned i vores krop.

Hvordan vores celler i kroppen opgraderes eller nedgraderes alt efter, om vores tanker er positive eller negative.

Din krops celler lander i den frekvens, som dine tanker bevæger sig rundt i.

Alt efter vores tanker og humør, tiltrækker vi lige (i samme frekvens). Er du sur, tvær og trist, så er det helt sikkert, at du også oplever verden lige sådan. Du oplever på samme frekvens som dine tanker. Og du møder mennesker, der ligger på samme frekvens.

Hvilken fest vil du helst være med til – den sjove eller den kedelige ?

Er du f.eks. inviteret til en fest, og du overvejer at komme med en god undskyldning, for ikke at deltage. Så forbliver du faktisk i den samme ”frekvens” under festen. Og vil dermed nok ikke møde de mennesker, der er sjovest at være sammen med 🙂

Hvis du der imod får hjælp til at tænke: ”Jeg vil hygge mig i de timer som jeg skal være her”. Vil du få det bedste ud af din aften – eller mere generaliseret, det bedste ud af dit liv.

 

Hvis du ikke er herre over dine tanker – er du heller ikke herre over dit liv.

 

”Det skal ske dig, som du troede”.

                                                                                                                    Citat af Jesus

Det er måske lidt voldsomt ligefrem at trække Jesus ind i en artikel, men jeg elsker små citater hentet fra oldtiden. Ikke fordi at jeg er særligt troende, men der opstår en genklang i mig af indre visdom, ved nogle af disse citater. Og for mig giver det den dybeste mening, at dine tanker skaber din virkelighed.

Dine tanker kan være overbevisninger, skabt i din barndom.

Det kan være vildt svært at få øje på sine negative tanker, for ofte er de landet som overbevisninger helt tilbage i din barndom. Overbevisninger kan begrænse dig og være så indgroede, at de kan være svære at ændre alene.

Hvis du ikke tror at du er god nok, så få hjælp til at vide, at du er god nok.

Går du med kritiske tanker om, at du ikke er god nok; at du skal knokle for det gode liv; at du altid er uheldig; at du aldrig vinder; at du ikke er pæn nok; at du altid er klodset; at du ikke er klog nok; at du må nøjes med …, at det er dit lod i livet; at i din familie har i generelt en dårlig hørelse; at pengene hænger ikke på træerne.

Ønsker du dig en lettere tilværelse i din hverdag, så er jeg i stand til at hjælpe dig til at skabe glade celler i din krop, større livsglæde, og få dig tunet ind på en frekvens, der kan hjælpe dig til at skabe flere af de gode oplevelser til dit liv.

Det er bevist, at det positive og glade menneske – har et langt bedre helbred, og endda har en levetid på 8 år længere end gennemsnittet.

Det vil glæde mig, at hjælpe dig til – at få styr på dine negative tanker <3